SVERIGES FÖRSTA BOK OM METAVERSE
BOKEN SOM FÖRKLARAR HUR AI OCH METAVERSE KOMMER FÖRÄNDRA DIN VÄRLD
mÄNGDER AV EXEMPEL

BESTÄLL BOKEN REDAN IDAG!

METAVERSE MAYHEM

Kanske den viktigaste boken för dig just nu?!

“Metaverse Mayhem” är en bok som på ett enkelt, pedagogiskt och snabbt sätt ger dig allt du behöver veta om framtiden med AI och Metaverse. Linda U Johansson delar med sig av sina personliga erfarenheter samt har intervjuat Sveriges ledande företag, för att ge dig en inblick i vad Metaverse innebär för olika branscher.

VAD ÄR METAVERSE

Utforska Metaverse från olika perspektiv och få en förståelse för vad som gör denna evolution så unik och spännande.

POTENTIALEN MED AI

Lär dig mer om de goda exemplen där företagen investerar och ser att AI är en naturlig invånare i Metaverse.

IMMERSIVE COMMERCE

Ta reda på hur handeln i Metaverse kommer utvecklas och grundläggande förändra ehandel och fysisk handel.

OERHÖRDA RISKER

Med integrerad AI kommer Metaverse innehålla både underbara möjligheter men även oerhörda risker. 

Om boken

Författaren ger dig en liten blink av vad boken handlar 
om

Klicka på någon av butikerna nedan för att köpa boken

Vad kommer hända inom din bransch?

I boken finns mängder med exempel från olika branscher som hjälper dig förstå vad som kommer hända. Här är några av branscherna som boken gör en djupdykning i.

Retail

Metaverse kommer att revolutionera retail genom att skapa immersiva och interaktiva köpupplevelser, där kunder kan utforska virtuella butiker, prova produkter i 3D och handla med en ny nivå av anpassning och bekvämlighet. Detta kommer att öppna upp för nya affärsmöjligheter och förändra hur konsumenter och företag interagerar.

Fordon

Metaverse kommer att omforma fordonsbranschen genom att erbjuda virtuella provkörningar, anpassade designalternativ och interaktiva showrooms. Kunderna kommer att kunna utforska och anpassa sina drömbilar i 3D, medan företagen kan utnyttja digitala plattformar för att nå en bredare publik och erbjuda innovativa tjänster.

Hälsa

Metaverse kommer att förvandla hälsobranschen genom att erbjuda virtuella vårdmöten, digitala träningsprogram och immersiva utbildningsupplevelser. Patienter kommer att kunna konsultera med läkare på distans och få skräddarsydda behandlingsplaner, medan vårdgivare och forskare kan samarbeta effektivt i en delad digital miljö för att främja innovation och förbättra patientresultaten.

Utbildning

Metaverse kommer att revolutionera utbildningsbranschen genom att erbjuda interaktiva och anpassningsbara inlärningsmiljöer, virtuella klassrum och globalt tillgängliga resurser. Studenter kommer att kunna delta i engagerande och samarbetsinriktad utbildning, oberoende av geografisk plats, medan lärare får möjlighet att skapa skräddarsydda läroplaner och dra nytta av delade kunskapsresurser för att förbättra undervisningen.

THANK YOU ALL!

Linda is one of the best Speakers in Sweden 2022

Linda was announced by Eventeffect to be one of the best lectures in Sweden 2022.

Vad säger Linda?

Hej alla! Jag är Linda, författare till boken ‘Metaverse Mayhem – Underbara möjligheter och Oerhörda risker’. Jag har skrivit boken jag själv vill läsa – en bok som på ett självklart sätt rätar ut alla frågetecken om Metaverse och ger mängder av exempel.

Trots att journalister idag gärna skriver att Metaverse är dött, vet vi som dagligen arbetar med denna evolution att så inte är fallet. Tvärtom, det är nu företag ska gasa, för det är så man ska göra i uppförsbackar!

I ‘Metaverse Mayhem’ tar jag er med på en resa genom virtuella landskap, där vi utforskar hur den här nya världen erbjuder oändliga möjligheter för kreativitet, samarbete och innovation. Samtidigt granskar vi de utmaningar och faror som kan dyka upp när vi fördjupar oss i Metaverse, såsom integritetsfrågor, säkerhet och dess inverkan på vårt sociala liv.

Med mina 25 års erfarenhet inom IT-branschen har jag skapat en personlig bok där jag delar med mig av mina insikter och lägger grunden för framtiden. Förhoppningsvis inspirerar jag er, möjligen skrämmer jag er, och kanske får jag er att skratta lite när ni läser boken.

Om ni är nyfikna på Metaverse och vill förstå både dess underbara möjligheter och oerhörda risker, är min bok den perfekta guiden för er. Den ger er en omfattande överblick över vad som väntar oss i denna spännande digitala framtid. Låt oss tillsammans utforska Metaverse och förbereda oss för de förändringar som den kommer att medföra. Skaffa er ett exemplar av ‘Metaverse Mayhem’ idag och följ med på denna otroliga resa!


Linda U Johansson futurist

BESTÄLL BOKEN REDAN IDAG!

VARFÖR BÖR JUST DU LÄSA BOKEN?

Vem är boken skriven för?

‘Metaverse Mayhem – Underbara möjligheter och Oerhörda risker’ är en bok skriven för både privatpersoner och företag som vill förstå och anpassa sig till den snabbt föränderliga digitala världen av Metaverse. Boken innehåller kapitel som visar hur ditt liv som konsument och privatperson kommer att förändras, samtidigt som den erbjuder insikter för företag som vill ligga steget före konkurrenterna. 

Ett av bokens fokusområden är att hjälpa företag att bygga sin strategi och arbeta med ‘Immersive commerce’, en ny form av handel som utnyttjar den fördjupade upplevelsen som Metaverse erbjuder. 

Genom att kombinera praktiska exempel och teoretiska koncept ger boken läsaren en solid grund för att navigera i den spännande och utmanande världen av Metaverse, oavsett om du är en nyfiken konsument eller en företagsledare som vill förbli konkurrenskraftig i en alltmer digitaliserad värld.

För dig som konsument

Vill du tjuvkika in i framtiden för att se hur ditt liv med VR/AR kommer vara framöver?

För dig som
förälder

Kanske att du vill få en lite bättre koll på vad dina barn håller på med hela kvällarna?

För dig som entreprenör

Här finns gott om nya affärsmöjligheter, vill du få inspiration och nya idéer genom att läsa vad andra företag redan skapat?

För dig i ledande befattning

Du som förstår att ert företag behöver ligga i framkant, kanske du kan få hjälp av strategimallen som finns beskriven i boken?

Metaverse Mayhem bok om framtiden

Bli först i sverige med boken, Beställ den idag

Här lägger du din förbeställning av boken!

Den publiceras i September 2023 och då skickas boken direkt till dig!

VILL DU HA EN SIGNERAD BOK?
FÖRBESTÄLL BOKEN REDAN IDAG!