Entreprenör i hjärtat som ofta tänker utanför boxen och med ett starkt driv för försäljning. Nörd när det gäller digitala trender gällande handel och Metaverse.

Inspirerande föreläsningar är det jag gör mest just nu – det är otroligt roligt att få en publik att häpna samt att lockas till skratt när jag föreläser.

Metaverse är ett stort fokus just nu – jag har specialiserat mig inom detta och får många förfrågningar om ämnet.

Ehandel och digital försäljning har jag arbetat med i 25 år i ledande positioner på flera internationella bolag:

  • Volvo Cars – eCom IT
  • Lynk & Co – Digital Channels
  • Sigma Maverick – Digital Communcation

Jag har varit VD på Knowit System Development och är idag VD på Scandinavian Love Story där vi utbildar och har satt upp showen Kärleksbomben.

Även om jag brinner för IT så brinner jag precis lika mycket för människor. Detta intresse har jag fokuserat på i mitt ledarskap. 2011 certifierade jag mig till coach och har sedan dess coachat många människor. Nätverk är något som också är inspirerande och jag har varit med om att starta och utveckla flera kvinnliga nätverk i Sverige.

Jag har drivit flera egna bolag, fått pris för en av Sveriges största bloggar samt blivit nominerad som en Rookie of the year av Svenska Moderådet.

Ja, som ni ser har jag gjort mycket – jag drivs mycket av passion och har hög energi. Om ni vill läsa mitt CV så kan ni kika på min LinkedIn sida.