Clients & Partners

Examples of clients Linda has been working with.

BMW

Bokia

Brandt Bil

HIQ

KommITS

Around the Corner

IHM

Kronans Apotek

Västsvenska Handelskammaren

Arbetslivs resurs

Axfood

Stampen Media

Trygghets stiftelsen

Svea Bank

Ale Kommun

NEA

Client Testimonials

Dont’t take our word for it – here’s what our clients say:
På Kronans Apoteks årliga leverantörsträff gav Linda oss en enastående introduktion till nästa generations Internet; Metaverse! Våra tankar om en spännande framtid späddes på när vi fick lära oss mer om vad metaverse faktiskt är, var man börjar om man vill doppa tårna här och vilka företag som redan är där samt massa exempel på vad de gör? Allt detta och lite till levererades i en fräsch och rolig stil som höll publiken engagerad och underhållen. Gör en bra dag och boka Linda!
Linda Wakeham
Kronans Apotek
Linda var en mycket engagerad och professionell moderator på vår konferens, KommITS IT-dagar 2022!  Hon var väl förberedd inför varje talare och fick alla att känna sig välkomna och avslappnade. Förutom ett genuint engagemang har också Linda ett stort hjärta, dessutom bjuder hon på sig själv. Responsen vi har fått från konferensen har varit mycket positiv och Linda var en stor anledning till att allt gick så bra!   Jag vill med verkligen rekommendera henne till liknande uppdrag.
Inge Hansson
KommITS
Linda är både sprudlande, entusiastisk och samtidigt djup grundad med mycket erfarenhet från IT-branschen som ger henne stor trovärdighet. Hon förklarar komplexa världar och affärsprocesser i Metaverse på ett lättförståeligt sätt så att man kan se både aktuella och framtida möjligheter med ny banbrytande teknik.
Anna Amgren
NEA
Det märks att Linda vet vad hon talar om när hon föreläser om digitala trender och ecommerce. Det var särskilt intressant att höra om vad som händer i Kina och hur den utvecklingen kommer påverka oss. Kul föreläsning, kan verkligen rekommendera Linda som föreläsare!
Christopher Månsson
NORDIC ECOMMERCE SUMMIT
Wow, Linda fick verkligen publiken att skratta och de fick något att tänka på! Jag kan verkligen rekommendera Linda som en inspirerande, rolig föreläsare!
Kevin Holmes
Etail Nordic
Superintressant, Linda var jätteengagerad, energisk och intressant!
Camilla Plahn
Svea Bank